Print this page

Κάνε “like”στη σελίδα μας και κέρδισε.

Κάνε “like”στη σελίδα μας και κέρδισε.
ένα πλήρες πακέτο «λούσιμο- κούρεμα - Αγγλικό ξύρισμα» για σένα και 2 φίλους σου
ή ένα από τα 5 τυχερά εκπτωτικά κουπόνια για παραδοσιακό ξύρισμα
ή ένα από τα 12 τυχερά εκπτωτικά κουπόνια για αγορά  προϊόντων dermalogica

Κάνε “like”στη σελίδα μας μπες στη κλήρωση και κέρδισε.
Για να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή σου αλλά και για  να σε ενημερώσουμε αν θα είσαι εσύ ο νικητής, στείλε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με τίτλο  «κάνω like και κερδίζω».
Μπορείς φυσικά να αφήσεις το σχόλιο σου στο χρονολόγιο μας ή να κοινοποιήσεις το διαγωνισμό  στους  φίλους σου.

Κάνε “like” στη σελίδα μας και μπορεί να είσαι εσύ και 2 φίλοι σου που θα  απολαύσετε το πλήρες πακέτο ανδρικής περιποίησης που περιλαμβάνει κούρεμα και το «Αγγλικό ξύρισμα», με λούσιμο, βαθύ ξύρισμα με σαπουνάδα, αιθέρια έλαια και ενυδατικά προσώπου, περιποίηση προσώπου με κρύες και ζεστές πετσέτες, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου, λαιμού, ώμων και χεριών.    

Κάνε “like” στη σελίδα μας και κέρδισε.
Ένα από τα 5 τυχερά εκπτωτικά κουπόνια για να απολαύσεις σε ειδική τιμή ένα παραδοσιακό ξύρισμα με ολοκληρωμένη περιποίηση με πετσέτα, αποτρίχωση με κλωστή και περιποίηση για το μούσι.

Κάνε “like”στη σελίδα μας και κέρδισε.
Ένα από τα 12 τυχερά εκπτωτικά κουπόνια 20% για κάθε αγορά προϊόντων από την ειδική  σειρά  ανδρικής περιποίησης της dermalogica  που το «κουρείο του ‘78» διαθέτει σε αποκλειστικότητα .

Κάνε “like”στη σελίδα μας και κέρδισε.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι 8/2/2014.
Η κλήρωση θα γίνει από την υπεύθυνη της επιχείρησης και συμμετέχουν όσοι έχουν στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα με τον τίτλο «κάνω like και κερδίζω» από 22/1/2014 ως 8/2/2014. Το όνομα του τυχερού θα κληρωθεί και  θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας τη Δευτέρα 9/2/2015.